Naslovna O nama

O nama

Uspjeh nije slučajnost. Put do uspjeha osiguravate učenjem, radom i upornošću. Mi ćemo osigurati sve ostale elemente putovanja.

Partnerstvo

Partneri s kojima surađujemo imaju ogromno iskustvo u najzahtjevnijim projektima na domaćem i inozemnom tržištu koje su također ugradili u rješenja prezentirana našim klijentima. Zbog toga ne samo da spomenuta rješenja ne zaostaju za inozemnim tvrtkama nego su i u mnogim slučajevima ispred njih.

Načela poslovanja

Konstantno poboljšanje kvalitete pružanja usluga savjetovanja u osiguranju s ciljem da se postigne potpuno zadovoljstvo i opravda ukazano povjerenje naših klijenata.


DARIVA temeljne vrijednosti

Naše ključne vrijednosti su etično i odgovorno poslovanje.

Osobnim integritetom i entuzijazmom sa našim klijentima i partnerima gradimo odnos povjerenja.

Dobrom procjenom rizika i ulaganjem u prevenciju šteta, pomažemo im da unaprijede kvalitetu svog življenja.

Omogućavamo svojim klijentima raznovrsne pogodnosti čime naša suradnja dobija dodatnu vrijednost.

DARIVA temeljne vrijednosti

Imate pitanja ili nedoumice?

Javite nam se s povjerenjem, bez obzira u kojoj se situaciji nalazite.

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Vizija

Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu osiguravajući svojim klijentima, suradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrijednost od drugih. Gradimo uspješnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i sve one koji rade i surađuju sa nama.

Misija

Poslovanje utemeljeno na načelima najviših stručnih i etičkih standarda, pravedan i pošten odnos prema klijentima, poslovnim partnerima i suradnicima. Naša misija je da svojim klijentima ponudimo usluge vrhunske kvalitete i nivoa, koje su potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama.

  • Nastojimo uvećati i sačuvati broj klijenata koji će znati prepoznati našu usmjerenost prema kvaliteti usluge, kao i naš pristup poslovanju na principima dodatne vrijednosti.
  • Svojim klijentima nastojimo omogućiti savjetovanje u osiguranju najviše kvalitete po najoptimalnijim i najpovoljnijim uvjetima.
  • Nastojimo sa svojim klijentima održati dugoročne i međusobno uspješne poslovne odnose koji su zasnovani na širokom spektru naših usluga.
  • Usmjereni smo prema tehnologijama i brzoj i fleksibilnoj komunikaciji u svim aspektima poslovanja kao imperativima naše poslovne politike.

Osnažiti portfelj imovinskih osiguranja i povećati relativno njegovo učešće u ukupnom portfelju. Unaprijediti već prepoznatljiv imidž. Namjera je da zadržimo sinonim za sigurnost i povjerenje. Trajno i pouzdano ostvarivati stalno rastuća očekivanja sadašnjih i budućih klijenata.

Postižemo kontinuitet usluge najviše kvalitete, naši djelatnici su sposobni, vrhunski obučeni profesionalci koji su usvojili najviši etički kodeks poslovanja, i u stanju su odraditi i najdelikatnije zadatke na tržištu.

Dariva u kratkim crtama

DARIVA zastupanje svojim klijentima želi osigurati kompletnu uslugu te dostupnost u svakom trenutku i u svakoj situaciji.

Izuzetnu pozornost posvećujemo vlastitoj edukaciji. Takav pristup nam omogućuje kritičnu masu znanja koja dovodi do novih i inovativnih rješenja.

  • Uvijek smo u partnerstvu s drugima
  • Poštujemo propise i pravila struke
  • Poštujemo čovjeka kao pojedinca
  • Razvijamo prijateljsko i pozitivno radno okruženje
  • Pratimo i poštujemo potrebe naših osiguranika
  • Više od 70 programa osiguranja

Naše reference

U nastavku su neki od naših referenci. I još mnogi drugi!

Klijent
Altagena d.o.o.
Codenamecode d.o.o.
DB2 Advisory d.o.o.
Dental centar Grzela d.o.o.
Domus upravljanje d.o.o.
Eloda d.o.o.
Fer projekt d.o.o.
Futura dent estetica d.o.o.
Futura dental d.o.o.
Gastro globus d.o.o.
IBS TECH d.o.o.
IT SUSTAVI d.o.o.
Kvalikon d.o.o.
LION inženjering d.o.o.
M-REVIZIJA d.o.o.
Metroalfa d.o.o.
Odvjetničko društvo Mateša & Kapitan
OSMI BIT d.o.o.
Piraex nekretnine d.o.o.
Poliklinika Lab Plus
Prosperitas gradnja d.o.o.
Speculum d.o.o.
Stomatološki centar d.o.o.
Subula d.o.o.
Trgo Fortuna d.o.o.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o posebnim događanjima i akcijama.
Dariva
Nazovite nas Email Prijava štete