Naslovna Osiguranje vozila

Osiguranje cestovnih vozila

Jer svako putovanje zaslužuje miran početak. Osigurajte sreću na svakom kilometru.

Ugovoriti osiguranje vozila ili ne? O ovome uopće ne morate razmišljati. Osiguranje vozila je zakonski obavezno za sve vlasnike i korisnike motornih vozila i time se postiže zaštita žrtava u prometu. Ako dođe do prometne nesreće, osiguranje cestovnih vozila pokriva štetu trećim osobama ili štetu koja nastane na njihovim stvarima, a vas čuva od visokih financijskih troškova.

Ispunite online obrazac za osiguranje vozila

Vaš put prema sigurnosti na cesti - ispunite online obrazac za izračun osiguranja vozila.

Izračun za osiguranje vozila je prvi korak prema sigurnijoj vožnji. Ispunite sve potrebne podatke i saznajte kakvu ponudu imamo za vas.

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Primjer cijena za osiguranje vozila

Pronađite svoj idealan paket osiguranja vozila.

Cijena osiguranja vozila ovisi o tehničkim specifikacija vozila i karakteristikama samog vozača. U obzir uzimamo elemente kao što su model vozila, snaga motora, godina proizvodnje, mjesto registracije, dob vozača, iskustvo u vožnji i slično.

Sve, prilagođeno vama. Za sve dodatne informacije, obratite nam se putem kontakt obrasca.

Polica osiguranja i rizici koji postoje

Polica osiguranja može pokrivati širok spektar različitih rizika pa prema tome razlikujemo osiguranje vozila od tuče, divljači, vremenskih nepogoda, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (u slučaju smrti zbog prometne nesreće ili u slučaju trajnog invaliditeta) i druge.

Ne možete znati što će vas snaći na cesti i zato uz policu osiguranja smanjite rizik i u slučaju nepovoljnih događaja izbjegnite visoke troškove. Bez obzira na to vozite li se u blizini svog doma ili krećete na dalek put vlastitim vozilom, uz osiguranje ste spremni na sve izazove.

Korisno za znati: Osiguranje i registracija vozila

Osiguranje i registracija vozila su jednako važni u kontekstu sigurnog i odgovornog ponašanja u prometu. Obje stavke su zakonski obavezne.

Registracija vozila služi za identifikaciju vozila na cesti i potvrđuje da je vozilo podobno za kretanje na cestama i da ispunjava sve potrebne standarde. Kako biste registrirali svoje vozilo, potrebna vam je osobna iskaznica, prometna dozvola te dokaz o vlasništvu vozila (ako registraciju obavljate prvi put).

Produženje registracije za vas može obaviti i netko drugi, uz predočenje vlastite osobne iskaznice i osobne iskaznice vlasnika vozila.

U slučaju neplaćenih kazni nećete moći registrirati vozilo dok ne riješite postojeća dugovanja.

Osiguranje vozila vam pruža financijsku zaštitu u slučaju različitih rizika. Ugovaranje je brzo i jednostavno, a taj ovaj korak je potrebno odraditi prije tehničkog pregleda vozila. Zato - ne odgađajte.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o posebnim događanjima i akcijama.
Dariva
Nazovite nas Email Prijava štete