Naslovna Ostalo Osiguranje kredita

Osiguranje otplate kredita

Financijska stabilnost, bez obzira na sve: Osigurajte vaš kredit.

Razmišljate o ugovaranju kredita ili vam je kredit upravo odobren? Čestitamo! Ali što sada? Ne možete znati što će se dogoditi sutra, a pogotovo kroz dugi niz godina otplate vaše financijske obveze.

Osiguranje kredita

Zato je tu osiguranje kredita na temelju kojeg preuzimamo obvezu vraćanja vaših mjesečnih anuiteta odnosno rata kroz određeni period u slučaju nastupa nepovoljnih okolnosti.

Redoviti priljev novca igra ključnu ulogu u kontinuiranoj otplati kredita pa je osiguranje kredita od gubitka posla neophodno. Osiguranje stambenog kredita ili neke druge vrste kredita važno je u slučaju nastupa dugotrajnog bolovanja, nezaposlenosti u slučaju otkaza, radne nesposobnosti i slično i zato ne čekajte.

Osiguranje otplate kredita pruža vama i vašoj obitelji financijsku stabilnost, životni standard na koji ste navikli i ono najvažnije - osjećaj mira i sigurnosti.

Ispunite online obrazac za izračun osiguranja

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Osnovni podaci o proizvodu

Zaštita koja se isplati: Pogledajte primjere cijena za osiguranje vašeg kredita.

Cijena za osiguranje kredita se formira prema vašim jedinstvenim potrebama i situaciji - velika sigurnost uz minimalnu naknadu.

Osiguranje za slučaj smrti s određenim trajanjem i jednokratnim plaćanjem premije. Osigurani iznos za slučaj smrti smanjuje se prema ugovorenoj kamatnoj stopi i trajanju ugovora o osiguranju.

Smanjenje osiguranog iznosa događa se svake godine, po proteku osigurateljne godine. Visina osiguranih iznosa definirana je unaprijed i zajamčena od strane Osiguratelja.

Javite nam se putem kontakt obrasca i šaljemo Vam sve informacije vrlo brzo.

Što pokriva osiguranje za kredit?

Budite uvijek korak ispred i uz osiguranje za kredit sa širokim spektrom pokrića prevenirajte nepovoljne situacije koje mogu ometati vašu otplatu.

  • Smrt bez obzira na uzrok

Osigurani iznos ovisi o dobi osiguranika, ugovorenom trajanju, premiji i kamatnoj stopi kredita.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o posebnim događanjima i akcijama.
Dariva
Nazovite nas Email Prijava štete