Naslovna Osiguranje vozila Kasko osiguranje

Kasko osiguranje vozila (auta)

Mir u srcu na svakoj cesti s kasko osiguranjem.

Ako ste vozač, prema zakonu ste dužni ugovoriti obvezno osiguranje svog vozila, a uz kasko osiguranja možete napraviti i korak dalje u zaštiti od nepredviđenih troškova. Ništa vas ne može iznenaditi - neovisno o tome je li za nastanak štete kriva viša sila, jeste li vi krivi za nezgodu u prometu ili netko drugi.

Kasko osiguranje

Kasko osiguranje pokriva štetu koja nastaje na vašem vozilu, uz širok raspon pokrića: od bezazlenih nezgoda kao što su greške prilikom parkiranja do onih ozbiljnijih prometnih nesreća.

Ispunite online obrazac za osiguranje vozila

Vaš put prema sigurnosti na cesti - ispunite online obrazac za izračun osiguranja vozila.

Izračun za osiguranje vozila je prvi korak prema sigurnijoj vožnji. Ispunite sve potrebne podatke i saznajte kakvu ponudu imamo za vas.

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Okvirna cijena kasko osiguranja

Koja je cijena kasko osiguranja za auto? Cijene kasko osiguranja ovise o specifikacijama vašeg vozila, vašim karakteristikama i željenom stupnju pokrića.

Kasko osiguranje može biti djelomično ili potpuno, a u policu osiguranja mogu biti uključeni rizici kao što su: prometne nezgode, krađe, provale u vozilo, lom stakla, svjetla i zrcala, požari, poplave, padovi i udarci predmeta, pad dijelova zgrade, vremenske nepogode i brojni drugi.

Ispunite naš kontakt obrazac i u kratkom vremenskom roku ćemo Vam poslati cijenu prema Vašim potrebama i željama.

Što je djelomični kasko?

Djelomični kasko pruža osiguranje od djelomične štete i pokriva neželjene situacije kao što su: krađa, požar, udar divljači, lom stakla i slično. Za razliku od potpune (full) varijante, djelomično kasko osiguranje ne uključuje prometne nezgode.

Što je potpuni (full) kasko?

Za najveći stupanj zaštite birajte full (puni ili potpuni) kasko. Ova vrsta osiguranja uključuje najveću razinu pokrića i pruža vam najveći osjećaj sigurnosti jer u slučaju nezgoda niste prepušteni sudbini i trenutnom stanju vašeg novčanika. Uz full kasko imate pravo na podmirenje štete na vašem vozilu za najveći broj rizika.

Kasko osiguranje za starija vozila

Kasko osiguranje nije rezervirano samo za nova vozila ili one mlađe od 5 godina. Kasko osiguranje godine ne broji. Iako je uobičajeno ugovaranje kasko osiguranja za novija vozila, i starija vozila itekako mogu profitirati uz kasko.

Prilagođena pokrića i pristupačnije cijene za vozila veće starosti samo su dodatna motivacija da uz kasko osiguranje za starija vozila zaštitite svoju imovinu i vozite mirno, znajući da ste sigurni od visokih troškova u slučaju raznih nezgoda.

Paketi za kasko osiguranje

OSNOVNI PAKET

OPTIMALNI PAKET

PROŠIRENI PAKET

Krađa

Vandalizam

Osiguranje stakla

Pomoć (asistencija) na cesti

Pravna zaštita

Lom stakla

Prometna nezgoda

GAP - Osiguranje vrijednosti novog vozila

Nalet na životinje

Krađa: Smatra se da je vozilo nestalo ako se ne pronađe u roku od 30 dana, računajući od dana prijave nestanka vozila nadležnoj policijskoj postaji.

Vandalizam: Štete nastale zbog zlonamjerne radnje ili obijesti trećih osoba kojim je prouzročeno oštećenje i/ili uništenje vozila.

Osiguranje stakla: Pokriva popravak ili zamjenu vjetrobranskog stakla i drugih staklenih površina u slučaju oštećenja.

Pomoć (asistencija) na cesti: Pomoć na cesti za vozača i putnike uslijed nezgode, te pomoć u slučaju kvara ili prometne nezgode.

Pravna zaštita: Uključuje troškove obrane vozača u kaznenom postupku koji se vodi zbog izazivanja prometne nesreće.

Lom stakla: Pokriven je rizik loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala.

Prometna nezgoda: Podrazumijeva sudar, udar, prevrtanje, iskliznuće, survavanje, oštećenje vozila nastalo u prometu.

GAP: Pokriće vrijednosti novog vozila u slučaju totalne štete. Primjenjivo samo za vozila do 6 mjeseci starosti u trenutku sklapanja ugovora o osiguranju i vrijedi do dvije godine starosti vozila.

Nalet na životinje: Pokrivene su štete na vozilu nastale izravnim sudarom s divljači ili domaćim životinjama.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o posebnim događanjima i akcijama.
Dariva
Nazovite nas Email Prijava štete