Naslovna Osiguranje vozila Auto osiguranje

Obvezno (osnovno) auto osiguranje

Naš moto nije najjeftinije osiguranje auta, nego kvalitetno i optimalno!

Auto osiguranje se često spominje uz dodatak nazivu kao obvezno auto osiguranje. Već i samo ime aludira na važnost ovog osiguranja koje je propisano zakonom. I zato je na vama da odaberete pravu opciju.

Auto osiguranje

Obvezno auto osiguranje je važan instrument za sigurnost na cestama. Pokriva štetu koju vi u prometu možete nanijeti nekome drugome, a uključuje troškove liječenja, popravka, zamjene oštećenog vozila i druge vrste štete koje mogu nastati na imovini osobe kojoj je šteta nanesena.

Ne možete spriječiti sve nezgode, ali uz odgovorno ponašanje u prometu i sve potrebne mjere opreza, među kojima je i auto osiguranje, možete uživati u sigurnijoj vožnji.

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Primjer cijena za auto osiguranje

Saznajte cijenu za vaše auto osiguranje.

Cijena za auto osiguranje ovisi o različitim čimbenicima, uključujući karakteristike vašeg vozila i vaše osobne podatke. Model i starost automobila, snaga motora, lokacija registracije, dob vozača i iskustvo u vožnji samo su neki od faktora koji utječu na konačnu cijenu.

Naš cilj je pružiti vam najbolju opciju za vaše potrebe. Za sve dodatne informacije, obratite nam se putem kontakt obrasca.

Što sve uključuje osiguranje od automobilske odgovornosti?

Osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete koje ste prouzročili uporabom svog vozila. Ugovaranjem police ne štitite samo sudionike u prometu već i svoj ekonomski interes.

Dodatne opcije koje se mogu ugovoriti prilikom ugovaranja police auto osiguranja:

Dodatna opcijaKratki opis

Zaštita bonusa

Ugovaranjem zaštite bonusa u slučaju jedne prijavljene štete po polici obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, neovisno o vrsti i iznosu te štete, Vi ne gubite svoj stečeni bonus.

Osiguranje od nezgode

U slučaju nezgode osigurava vozača i sve putnike u Vašem vozilu za slučaj smrti i trajne invalidnosti. Mogućnosti izbora iznosa osiguranja.

Pomoć na cesti (HR ili EU)

Pomoć na cesti za vozača i putnike uslijed nezgode, te pomoć u slučaju kvara ili prometne nezgode.

Pravna zaštita

U pokriću su troškovi pravne zaštite koji nastaju u slučaju pokretanja prekršajnog ili kaznenog postupka protiv osiguranika.

Troškovi pravne zaštite su:

  • troškovi odvjetnika
  • troškovi sudskog postupka

AO Plus

Zaštita vozača u slučaju krivice za prometnu nezgodu. Štiti Vas kao vozača vozila kada ste prilikom upravljanja vozilom skrivili prometnu nesreću.

Zamjensko vozilo

U slučaju sudara s drugim vozilom koristite zamjensko vozilo.

Lom stakla

Pokriven je rizik loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala.

Nalet na životinje

Pokrivene su štete na vozilu nastale izravnim sudarom s divljači ili domaćim životinjama.

Osiguranje guma

Osiguranje guma na novom ili rabljenom vozilu za štete uzrokovane opasnostima na cesti kao što su staklo, metal, rupe i dr.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o posebnim događanjima i akcijama.
Dariva
Nazovite nas Email Prijava štete