Naslovna Životno

Životno osiguranje

Osiguraj zaštitu i podršku svojim najdražima kad je to najpotrebnije.

Što je životno osiguranje?

Oblik osiguranja koje pruža sigurnost kroz financijsku zaštitu u slučaju smrti ili isteka police, pružajući potporu osiguraniku, njegovoj obitelji ili nasljednicima. Također funkcionira kao ulaganje u budućnost.

Životno osiguranje za djecu, osim zaštite, osigurava sredstva za njihovo obrazovanje, kupnju automobila, početak samostalnog života i slično.

Životno osiguranje

Ispunite online obrazac za izračun životnog

Vaš prvi korak životnog osiguranja: Ispunite obrazac za izračun i kalkulator cijena.

Uz naš praktični kalkulator, odaberite životno osiguranje po vašoj mjeri, brzo i bez nedoumica, a mi ćemo Vam se javiti povratno sa preciznim izračunom i cijenom. Kontaktirajte nas!

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Primjer cijena za životno osiguranje

Zaštita koja se isplati: Otkrijte cijene osiguranja života.

Život je neprocjenjiv, ali uz životno osiguranje možete osigurati sigurnu budućnost za sebe i svoje najmilije. Cijena životnog osiguranja definira se na temelju različitih čimbenika.

Primjer 1
Ugovor o mješovitom životnom osiguranju, isplata po isteku ugovora: 13.183,13 €
45,83 €/mj.
Primjer 2
Životno osiguranje za slučaj teških bolesti, isplata po isteku ugovora: 12.446,25 €
45,83 €/mj.

Primjer cijena:

  • Primjer 1: 28-godišnja osoba sklopila je ugovor o mješovitom životnom osiguranju. Sukladno svojim mogućnostima, odlučila je uplaćivati premiju u iznosu od 45,83 €/mj., na razdoblje od 25 godina. Po isteku ugovora osiguranik će dobiti osigurani iznos od 13.183,13 €.

  • Primjer 2: 28-godišnja osoba ugovorila je životno osiguranje za slučaj teških bolesti s premijom od 45,83 €/mj. na razdoblje od 25 godina. Po isteku ugovora dobiti će osigurani iznos od 12.446,25 €. Kod ovog programa isplata po isteku ugovora je nešto manja nego u prethodnom primjeru, ali zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti svoje obitelji osoba se odlučila za program Osiguranje za slučaj teških bolesti. Osigurani iznos bit će joj isplaćen po isteku ugovora o osiguranju ili po nastupu jedne od teških bolesti.

Što bi bilo najbolje životno osiguranje?

Najbolje životno osiguranje je ono koje je maksimalno prilagođeno vašim individualnim potrebama, sada i u budućnosti.

Zato prilikom ugovaranja police uzimamo u obzir niz faktora kao što su vrsta pokrića, period trajanja osiguranja, visina premije i slično.

Razmotrite svoje financijske ciljeve i životne okolnosti kako biste odabrali najbolju opciju za sebe i ne zaboravite na eventualne promjene koje mogu nastupiti, poput osnivanja obitelji ili kupnje nekretnine. Naše osiguranje je vaša zaštita u svim fazama života.

Što je investicijsko životno osiguranje?

Može li se reći da je životno osiguranja kao štednja? Apsolutno da! Polica životnog osiguranja pomaže vašim bližnjima u slučaju smrti zbog bolesti ili nezgode. U slučaju isteka police, životno osiguranje postaje oblik štednje, a vi tada, kao osigurana osoba, dobivate ugovoreni iznos, uz priliku da sudjelujete u dobiti.

Ako želite ostvariti maksimum iz svog životnog osiguranja koje vam, osim zaštite pruža i mogućnost ulaganja, odaberite investicijsko životno osiguranje koje spaja zaštitu osiguranja (u slučaju smrti) i elemente investiranja (dionice, obveznice, fondovi) te vam omogućava priljev novca za vrijeme trajanja police.

Korisno za znati: životno osiguranje i isplata

Isplata za životno osiguranje može nastupiti nakon smrti, kada pruža financijsku podršku nasljednicima, ili po isteku police osiguranja u slučaju da osiguranik nadživi rok trajanja police.

Ovisno o vrsti ugovorenog životnog osiguranja, isplata može biti jednokratna ili periodična i može služiti kao dodatni prihod ili štednja za buduće potrebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o posebnim događanjima i akcijama.
Dariva
Nazovite nas Email Prijava štete